Seniorleden

Voor onze seniorleden (18 jaar en ouder) bestaat de mogelijkheid conditieverbetering. Het behouden van de zwemvaardigheid staat hoog in het vaandel bij deze leden. Deelname aan een opleiding mag natuurlijk, maar is voor deze leeftijdsgroep niet meer vereist. Het motto van onze seniorleden is lekker samenzijn en niets moet maar alles kan.

Lessen:
Seniorleden kunnen op zaterdagochtend en donderdagavond vrij gebruik maken van het zwembadwater om de zwemvaardigheid op peil te houden. Er wordt toezicht gehouden door onze gediplomeerd instructeurs, instructeurs in opleiding, ongediplomeerd instructeurs en/of bestuursleden.

Als seniorlid meldt je je aan voor een vaste lesdag: donderdag of zaterdag.

Op donderdagavond zwemmen de seniorleden van 19.30 tot 20.30 uur.
Op zaterdagochtend zwemmen de seniorleden van 10.00 tot 11.00 uur.

Alle lesdagen voor het zwemseizoen zijn opgenomen in onze agenda.

Strippenkaartzwemmen
Onze seniorleden van de donderdag kunnen middels een strippenkaart ook voordelig op zaterdagochtend gebruik maken van het zwembadwater. Deze strippenkaart is verkrijgbaar bij Kirsten Jussen of Diana Schreurs tegen betaling van € 25,00 (Reddingsbrigade Voerendaal voert hiervoor een incasso uit). Met deze strippenkaart kan men 10 + 1 keer meezwemmen op zaterdagochtend van 10.00 – 11.00 uur.

Reddend zwemmen seniorleden KNBRD diplomalijn
Seniorleden die nog bezig zijn met de afronding van de diplomalijn van de KNBRD worden ingedeeld in een passende zwemgroep tijdens de lesuren voor het zwemmend redden (donderdag: 18.30 – 19.30 uur / zaterdag: 11.00 – 12.00 uur).
Na afronding van de KNBRD diplomalijn bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan het programma varend redden, verzorgd door onze zusterbrigade uit Maastricht, meer informatie hierover kan verkregen worden via Kirsten Jussen.

Proefzwemmen
Iedereen die interesse heeft in Reddingsbrigade Voerendaal mag een keer komen proeven van de sfeer alvorens zich als lid aan te melden.
Een inschrijvingsformulier is verkrijgbaar via ons algemeen bestuurslid Jo Leunissen of secretaris Diana Schreurs.
Wil je een keer komen proefzwemmen, neem dan contact op via info@reddingsbrigadevoerenaal.nl om een afspraak in te plannen.

Scroll to top