Ouder-kind zwemmen

Op 14 december 2019 vond voor het eerst het ouder-kind zwemmen plaats bij Reddingsbrigade Voerendaal.

Veel ouders van onze leden kijken van achter de glazen wand in het sportcafé naar de inspanningen van hun kinderen. De insteek van deze activiteit was om de ‘glazen wand’ weg te nemen en de ouders het reddend zwemmen zelf te laten ervaren, want het is moeilijker en vermoeiender dan menig toeschouwer denkt. Dit werd nadien door de ouders ook zo bevestigd.

Ouders hebben van de kinderen geleerd hoe je moet gooien met de reddingsklos of werpzak. Dit zorgde voor leuke, lachwekkende en innovatieve oplossingen. Ook zijn de kinderen door hun (groot-)ouders vervoerd met vervoersgrepen en reddingsmiddelen zoals bijvoorbeeld de rescue-can. Zelfs het reddingstuigje werd uit de kast gehaald, waarbij 2 redders er samen voor moesten zorgen dat de pseudodrenkeling gered werd.

We willen alle leden, ouders en grootouders die deelnamen aan deze activiteit bedanken voor de leuke, gezellige ochtend en waren blij verrast met de positieve reacties. Deze activiteit zullen we in de toekomst zeker nog een keer herhalen.

AVG: alle deelnemers hebben op 14-12-19 mondeling toegezegd akkoord te zijn met plaatsing van onderstaande foto’s. Mocht iemand alsnog niet gepubliceerd willen worden dan kan dit via info@reddingsbrigadevoerendaal.nl doorgegeven worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to top