ALV 19 maart 2015 & 1e bingoavond

De jaarlijkse ALV mocht dit jaar rekenen op een verrassend hoge opkomst. Op initiatief van Diana Schreurs en Kirsten Jussen werd aansluitend aan de ALV een heuse bingoavond georganiseerd met als doel een hogere opkomst bij de ALV.

Wij mogen concluderen dat deze missie ruimschoots geslaagd is en kijken terug op een succesvolle avond waarbij Marcel Smeets afscheid nams als algemeen bestuurslid, Jo Leunissen zijn taken als penningmeester neerlegde en besloten heeft om het bestuur als algemeen bestuurslid te blijven ondersteunen en Jo Jussen toetrad tot het bestuur als penningmeester.

Het verslag van de ALV van 19 maart 2015 is op te vragen bij onze secretaris.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to top