Jeugduitstapje – ouderwets bowlen en steengrillen

Op zaterdag 31 januari 2015 was het dan zo ver. Onze jongste leden keken al weken reikhalzend uit naar hun allereerste jeugdactiviteit bij onze vereniging. 's Middags verzamelde de groep jeugdigen zich bij Party & Bowlingcentrum Schin op Geul.

Hier werden de leden opgesplitst in groepen om op sportieve wijze de strijd met elkaar aan te gaan. Ondanks de ietwat gehanvende bowlingbanan slaagde een enkeling er toch in om een strike te gooien. Na een uur was het tijd voor ons avondmaal. We mochtan aan 2 lange tafels plaatsnemen om te steengrillen.

Aan de gezellige drukte was te makeren dat iedereen het naar zijn zin had. Jong en oud kletsten met elkaar en aten hun buikje rond. Maar het was nog niet voorbij. Diana en Kirsten hadden een ludieke quiz samengesteld met vragen over onze vereniging. Ze verbaasden zich erover dat bij alle groepen bekend was wie Marcel Smeets was (namelijk een algemeen bestuurslid). De gemiddelde leeftijd van de bestuursleden en de voormalige naam van onze vereniging (ZON Voerendaal) waren moeilijker te raden.

Angelique hield de scores goed bij en maakte uiteindelijk de winnaars bekend. Omdat iedereen vandaag tijdens de quiz goed zijn best had gedaan en tijdens het bowlen een sportieve wedstrijd had gespeeld werden ze ook nog getrakteerd op iets lekkers. We kijken dan ook samen met alle deelnemers terug op een geslaagde activiteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to top