Sinterklaaszwemmen

We kijken aan het eind van het weekend met een voldaan gevoel terug op het Sinterklaaszwemmen van afgelopen zaterdag 6 december 2014. Onder leiding van Rowan van Oostrum, instructeur in opleiding, leerden de deelnemers hoe ze Sinterklaas, zwarte Piet of elkaar kunnne redden. Als afsluiting was er een heus Pieten-parcours waarbij ze bewezen dat ze net zo lenig zijn als de zwarte Pieten. Iedereen dook moeiteloos door de 'schoorstenen' en kroop geruisloos over de 'daken'. Wij zijn, net als Sinterklaas, trost op jullie prestaties en vinden dat jullie het Pieten-zwemdiploma echt verdiend hebben. Zien wij jullie volgende week weer terug?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to top